Categorieën
Geen categorie

Hoe zorg je voor een vette huid?

Overtollig talg is meestal de oorzaak van een vette huid en het verschijnen van puistjes op het gezicht. Om dit te verhelpen wordt vaak aangeraden om behandelingen te volgen die passen bij jouw huidtype. Hierbij onze tips voor een succesvolle gezichtsbehandeling in Den Bosch.

Hoe een vette huid te reinigen?

Als je niet naar een schoonheidssalon voor je huidverzorging gaat, is het aan te raden om je vette huid twee keer per dag ('s morgens en' s avonds) te reinigen. Om dit te doen, kun je het best zachte hygiënische producten gebruiken. Je kunt hiervoor zachte wettenschijfjes of vette pads gebruiken die vrij zijn van alcohol en zeep (die de talgproductie verhogen). Je kunt ook een vette huidlotion of een micellair aanbrengen om voorzichtig mee te reinigen en make-up te verwijderen. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is het beste om producten te vermijden die te veel zeep bevatten. Deze tasten de huid aan en bevorderen de talgproductie.

Gebruik scrubs voor een zorgvuldige behandeling

Het is essentieel om scrubs te gebruiken als je een vette huid hebt. Een te geconcentreerde en repetitieve exfoliatie bevordert echter het rebound-effect van de huid. Dit is een overproductie van talg. Het ideaal zou zijn om deze behandeling één keer per week te doen en twee keer per maand kleimaskers te gebruiken als aanvulling. In feite heeft klei het vermogen om overtollig talg te absorberen en de productie ervan te reguleren. Voor een stralende make-up is het gebruikelijk om naar een Schoonheidssalon Den bosch te gaan. Als je echter een vette huid hebt, moet je met make-up voorzichtig zijn, omdat je de juiste producten moet kiezen. Het wordt niet aanbevolen om een ​​getinte crème met een zeer dekkende foundation te gebruiken, omdat dit ontstekingen en onzuiverheden op de huid kan veroorzaken. Voor een vette huid kun je beter kiezen voor een lichte of minerale foundation die overtollig talg absorbeert.

Voor een behandeling van beauty salon Den Bosch kun je gewoon terecht bij een schoonheidssalon in Den Bosch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *